info@prense.eu

Email Address

MENU

Prense on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut ajoneuvojen tuontiin Saksasta Skandinaviaan, Baltian maihin ja Venäjälle.

Toteutamme Toiveesi ja unelmasi

PALVELUMME

Ajoneuvojen tuonti

Konsultointi ajoneuvojen tuonnissa Keski-Euroopasta, kokonaiskulujen ja verojen laskenta, laillisuus ja rekisteröintiasioiden hoitaminen. Neuvomme tuontiasioissa kokonaisvaltaisesti kattavin tiedoin.

OSTOT

Ajoneuvojen kunto – ja ajokilometrien ja tarkastukset, asiakirjojen todentaminen, kauppakirjojen laadinta niiden oikeellisuuden tarkistaminen.

LOGISTIIKKA

Ajoneuvojen kuljetuspalvelut haluttuun paikkaan Suomessa tai muussa kohdemaassa. Toimimme eri huolintaliikkeiden kanssa ajoneuvojen toimituksessa ja hoidamme myös muiden kuin kauttamme hankittujen ajoneuvojen logistiikan järjestelyissä.

TAKUUPALVELUT

Ajoneuvojen lisätakuiden järjestäminen ja niiden pidentäminen viiteen vuoteen asti eri jälkitakuuyritysten myöntäjiltä. Hoidamme myös takuu – ja kuluttajansuoja-asiat, jotka ovat myönnetty muiden yritysten tuomille ajoneuvoille

LAKIPALVELUT

Toimimme lakitoimistojen kanssa yhteistyössä Suomessa ja Saksassa liittyen ajoneuvojen lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme mukana oikeusprosesseissa kun asioiden selvittäminen vaatii tuomioistuinten päätöksiä.

OLEMME LUOTETTU YHTEISTYÖKUMPPANI

Prense on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut ajoneuvojen tuontiin Saksasta Skandinaviaan, Baltian maihin ja Venäjälle.

TUONTITOIMINTA

Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien henkilö – paketti – kuorma – ja matkailuajoneuvojen sekä moottoripyörien tuonnissa. Asiakkaisiimme kuuluvat niin yritykset, yksityishenkilöt kuin myös tukkuliikkeet.

TOIMIMME LAADUKKAIDEN MERKKIEN PARISSA

Toimitamme enimmäkseen saksalaisia ajoneuvoja mutta vientiohjelmaan kuuluu myös iso joukko muita merkkejä, joiden avulla palvelemme asiakkaitamme täysivaltaisesti.

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ AJONEUVON TUONNISTA TAI MUISTA PALVELUISTA? VASTAAMME MIELELLÄMME – LÄHETÄ MEILLE HETI POSTIA – OTAMME SINUUN PIKAISESTI YHTEYTTÄ