info@prense.eu

Email Address

MENU

YRITYS

OLEMME LUOTETTU YHTEISTYÖKUMPPANI

Prense on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut ajoneuvojen tuontiin Saksasta Skandinaviaan, Baltian maihin ja Venäjälle.

TUONTITOIMINTA

Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien henkilö – paketti – kuorma – ja matkailuajoneuvojen sekä moottoripyörien tuonnissa. Asiakkaisiimme kuuluvat niin yritykset, yksityishenkilöt kuin myös tukkuliikkeet.

TOIMIMME LAADUKKAIDEN MERKKIEN PARISSA

Toimitamme enimmäkseen saksalaisia ajoneuvoja mutta vientiohjelmaan kuuluu myös iso joukko muita merkkejä, joiden avulla palvelemme asiakkaitamme täysivaltaisesti.

 

Ilmainen Neuvonta

Tarjoamme ilmaisen neuvonnan ajoneuvon hankinnassa. Palvelumme on ilmainen siihen saakka kunnes teemme sopimuksen hankinnasta kanssasi. Ota siis heti yhteyttä ja kysy lisää toiveidesi ajoneuvosta.

Turvattu Hankintamenettely

Hankinta toisesta maasta on usein haastavaa koska lainsäädäntö, takuuasiat, kuluttajansuoja sekä ajoneuvoon liittyvät huoltoasiat sekä asiakirjakäytännöt ovat monesti erilaisia kuin kotimaassa. Me huolehdimme siitä, että näissä asioissa ei tapahdu virheitä, jotka ovat usein sattuessaan hankalia korjata ja maksavat paljon.

Kaikenkattava palvelu

Hoidamme puolestasi kaikki ajoneuvo hankintaan, toimitukseen, takuuseen, rekisteröintiin ja After – Sales palveluihin liittyvät asiat niin halutessasi. Kerro meille toiveesi ja me toteutamme ne.

Ensiluokkainen laatu

Huolehdimme siitä, että saat ajoneuvon, joka täyttää laatuvaateesi, tarkastettu huolellisesti ja jonka historia on todennettu. Optimoimme ajoneuvon hankinnassa oston niin, että laatu – hinta – kunto ja varustus ovat sinulle mieleiset.