info@prense.eu

Email Address

MENU

FÖRETAG

BETRODD PARTNER
Prense Oü är ett internationellt företag där ett antal experter arbetar som specialiserar sig på att exportera fordon från Tyskland till andra länder och kontinenter. Vi har agerat inom denna multinationella bransch sedan 2000 och våra experter finns i olika länder. Våra medarbetare talar flera språk och har en djup förståelse för berörda marknader.
EXPORTTJÄNST
Utbudet av fordon sträcker ifrån passagerarfordon till skåpbilar, pick-up truckar, husbilar och husvagnar. Kunderna varierar mellan privata köpare, återförsäljare av alla storleksordningar, privata företag och grossister.
NOGGRANNHET OCH KVALITET
Vi levererar främst fordon som tillverkats i Tyskland men mandatet inkluderar också en väldigt extensiv bredd av andra kvalitetstillverkare vi också har fullmakt att kunna leverera för att kunna möta våra kunders behov.

Kostnadsfri service

Vi erbjuder kostnadsfri prekonsultation vid köp av ditt fordon. Här beskriver vi alla fakta och detaljer kring import samt de beräkningar som behövs. Allt detta är kostnadsfritt fram tills dess att du bestämmer dig för att genomföra köpet hos oss. Kontakta oss därför omedelbart och ta reda på mer om dina drömmars fordon.

Säker köpprocess

Ett köp från ett annat land är ofta utmanande eftersom lagkrav, garantier, konsumentskydd, underhåll av fordonet och dokumentation ofta behandlas på annat sätt än i hemlandet. Vi säkerställer att allt går rätt till eftersom misstag är kostsamma och svåra att korrigera.

All inclusive-service

Vi utför alla moment efter dina behov gällande köp, leverans, garanti, registrering och andra frågor efter köpet. Berätta om dina önskemål för oss och vi kommer att uppfylla dem.

Första klassens kvalitet

Vi säkerställer att du får ett fordon vars skick och körhistorik är noggrant kontrollerade och som uppfyller dina krav på kvalitet. Vi optimerar köpet så att kvalitet – pris – skick samt accessoarer tilltalar dig.